Ferie 2016, del 3

Morsomt med tysk bursdagsparty når 1 snakker ok engelsk, 2 snakker litt engelsk og 5 snakker som fulle tyskere. Gøy var det åkke som.

Mandag 18.juli.

Etter en litt sen oppstandelse reiste vi inn til Fillan for litt handling. Vi skulle nemlig få besøk av Jan Ove, Mette og Steffen. Da vi hadde handlet inn mat og kaffe, gikk vi til baker’n og kjøpte oss frokost. Det var da den kjedelige telefonen kom. Bilen til Jan Ove hadde brutt sammen og de ventet på bergingsbil. Synd for oss som hadde gledet oss til besøk, verre for dem som plutselig sto uten bil.

Fisket var så som så denne dagen, og det ble ingen fisker med til sløying på brygga. Men været var fint.

mandagkveld kl2300Bildet ble tatt nøyaktig 22.30, da vi reiste inn igjen.

Tirsdag 19.juli.

Etter litt frokost og rolig tempo på morgenen var vi fornøyd med å komme oss på sjøen ved halv elleve tida. Det var meldt bra vær på dagen med skyet og regn til kvelds.

skipper skuteløsSom man ser av bildet er det helt ok vær, og det holdt seg mye lenger enn YR.no spådde. Vi så også mye fisk på ekkoloddet, men klarte ikke å fange så mange av dem.

fisk på loddet Det ble noen fisk selv om de store uteble også denne dagen.

langseiDet ble litt filetering og vakuumering da vi ga oss for kvelden,

som forresten ble tilbragt på terrassen med grilling, øl og O.P.

tirsdagkveldpåterrassenOnsdag 20.juli.

Frokost med kokte egg og ferskt brød. Deilig med ferie, men dette er siste dagen med fiske på Hitra for i år, derfor må vi ut og fange de riktig store i dag. Turen går lenger ut enn tidligere. Vi legger oss i nærheten av 7-8 andre båter. Hjelper ikke, det eneste vi får er småsei.

Vi drar lenger inn og der biter det nesten umiddelbart. Både fin lyr og brukbar lange blir dratt om bord. Nå har vi truffet rett sted, både tenker og sier vi til hverandre. Etter å ha driftet litt av kjører vi tilbake der vi startet, men nå biter ingenting. Etter å ha brukt hele dagen i finværet, drar vi inn igjen ved 6 tiden.

blåttTilbake på brygga snakker vi både med svensker og tyskere som har opplevd det samme. Fin dag på sjøen, lite fisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *