Ferie 2016, del 2

Lørdag 16.juli.

Først fortelle litt om stedet vi bor på, Stadsvik brygger. Det første som skjedde da vi kom frem hit var at sjefen på stedet hadde oppgradert leiligheten vår. Vi har fått stor feriebolig med 3 soverom og toalett i 2.etasje. Kjøkken/spisestue/salong og stort bad i 1. etasje. I tillegg stor bod til utstyr/sløying o.l og en mindre bod med stor fryser og vaskemaskin.

Båtene her er 17 fot aluminium med 40 hesters motor. Her er også et stort felles sløyerom med alt man trenger.

Fisket lørdag var bra, med mye fisk av mange slag. Dessverre lite stor fisk, men noe ble filetert og vakuumpakket.

kassefiskfiletering

Resten av kvelden ble det supet både O.P., Fisherstorm og Vestfyen.

Søndag 17.juli.

Sen frokost med egg og bacon før turen gikk ut på et vindfullt hav. Fisken var ikke i det store bettet, men noen hvitting, lyr og sei fikk vi da opp. Ga oss tidlig og koste oss i rorbua i stedet. På kvelden ble det litt bryggefiske hvor vi fikk bergnebb, hvitting, sypike og blåstål. I tillegg fikk Rune opp makrell i tomat. Den så i hvert fall slik ut.

makrellSå kom naboen og lurte på om vi var sultne, og ba oss med på tysk bursdagsparty.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *