Kveldstur

Dagens andre tur gikk til Minnesund rett før det begynte å mørkne.

Minnesund

Det var vindstille og rundt 0 grader da vi satte oss til under jernbanebrua. Vi kastet ut, og så var det bare å vente på at mørket skulle senke seg.

Koselig med bål

Det ble ganske stemningsfullt da vi fikk tent opp bålet. Ikke lenge etterpå sjekket Rune stengene, og der satt det på en liten lake. Den så vi aldri at beit på. Den neste så vi at beit, for Rune hadde festet lys i stangtuppen.

Lake 1,5 kg

Fin lake på 1,5 kg som slapp ut igjen etter fotografering og veiing.

Etter en liten stund til sier jeg til Rune at jeg tror det biter hos han igjen. Og ja visst, der satt hans tredje. Størrelsen var mellom den første og den andre han fikk. Marius fikk ingen i kveld heller, men det gjorde ingenting for vi hadde hatt nok en fin kveld ute.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *