Fin tur på isen!

Skrukkelisjøen i Hurdal var dagens destinasjon. Da vi kom opp viste måleren -11grader, men etter kort tid kjente vi at det ble mildere. Det holdt seg nok på -4/-5 grader utover dagen.

pilkingDen her bamsen(Marius) boret bare et hull i isen, noen kaller det latskap, han selv kaller det tålmodighet. Rune boret noen flere og hadde noen utsett. Begge deler virket helt greit. Det kom både åbbår og ørret opp i friskluft. Etter en stund kom Runes bror, svigerinne og to nevøer til Hurdals dype skoger for å pilke. Litt senere kom også Runes andre bror en tur på isen. Dessverre fikk ingen av dem fisk, men de var flinke til å lage bål og grille pølser.

bål

Sosialt og kos rundt bålet hører med. Mens vi sitter der kommer plutselig et hundespann susende forbi og på runde to spør hundekjøreren om det er noen av barna som vil være med en runde. Hyggelig tilbud, men guttene var litt skeptiske så det ble ingen tur i dag. Etter pølsene og kaffen var det tilbake til stikkene og få opp noen siste fiskepinner. Til sammen ble det 6 ørret og 8 åbbår i dag.

ørret120

Den største ble en ørret på 130 gram.

En kjempefin dag på isen, med perfekt temperatur og til tider varmt når sola fikk slippe til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *