Det måtte jo skje…

2. påskedag og været er såpass bra at vi må ta oss en tur ut. Etter litt frem og tilbake bestemmer vi oss for å ta en tur til Minnesund. Rune har vært på rundtur og «tigga» mark av kompiser. De delte selvfølgelig av sine grønne små bokser.

Tynt skydekke og lett bris fra sør. Kaffe på termosen og P4 på DAB-radioen og det var det. Ingenting skjer. Ingen fisk, ikke et napp engang.

Eneste som er å melde om, er en fotograf som vanligvis står rundt flyplassen for å ta bilder av fly, som i dag heller hadde tatt turen til Minnesund for å ta bilde av tog. Så kom det et fly over hodene på oss som han ikke kjente igjen, og vips, så er han på tur til Gardermoen.

Ellers noen pensjonister på spankuleringsrunde og tre utenlandske gutter med fiskestang som brukte mer tid på å gå rundt på sandgrunnene enn å fiske.

Tur uten fisk, det måtte jo skje, og det er helt sikkert ikke siste gang heller…..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *