Påskeaften

Dagen i går var langfredag, men dagen i dag kan også bli lang ettersom vi reiste hjemmefra kl. 05.00. Turen går til Drøbak og målet er å være først på flytebryggene ved gjestehavna. Det er vi. Fullmånen går ned og sola står etter hvert opp, og den første lille fisken er på land før klokka er sju. En hvitting som går rett inn på årets artsliste(se statistikksiden).

Rune mister en større fisk og så får Marius på noe stort på sluken. Den gjør noen skikkelige utras, før den beviser at Marius er en stor tulling som ikke har skiftet sene på den snella i år. Ergerlig!

Lunsjen i dag ble ferske nysmurte bakervarer fra Pavels bakeri i Drøbak.

Utover dagen kommer det mer og mer folk og båter som er ute og nyter ferien og finværet.

Det er deilig i Drøbak i dag selv om fisket ikke er det beste. Til slutt har vi da klart å lure 1 hvitting, 2 torsk og 3 sei opp på brygga. I tillegg til noen sjøpølser, 1 sluk, 1 søkke og 1 sjøstjerne. Det meste fikk beholde livet, men sluken og søkket var det dessverre ikke håp for.

sei

Utover dagen samlet det seg store mengder mennesker i området langs bryggene og rundt restauranten i gjestehavna. Til slutt forstod vi også hvorfor. Det var den årlige badedagen i Drøbak, hvor man ble utfordret til å hoppe i havet mot å få en gul t-skjorte. Rune og Marius klarte seg fint uten nye gule t-skjorter. Nei, bade gjør vi til jul, om det trengs eller ikke.

bading påskeaftenHer ser dere bilde innover mot folkemengden som hoppet i havet denne påskeaften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *