Camp Villmark

Fiskekompisene tok turen inn til messehallen på Lillestrøm på åpningsdagen for Camp Villmark (tidligere Villmarksmessa).

Litt skuffet må vi innse at det blir færre og færre utstillere på messene. Men heldigvis, Villmarksbutikken fyller opp mye av hallplassen med sine stands, som er godt fylt opp med gode messetilbud. Det er også der det er mest besøk og mest aktivitet.

vill

Ellers hadde Norges jeger og fiskeforening stor plass i den ene hallen, men det var dessverre lite aktivitet der, og heller ikke mye av interesse.

Det messa hadde mest av var pølseselgere, helt sikkert 10 boder med spekepølser. Og alle hadde de stort sett de samme variantene. Vi smakte oss selvfølgelig igjennom de fleste typer, og etterpå ble vi kaffetørste. Kjøpte oss isoporkopper med noe som bare smakte brent vann, som etter kort tid havnet i søpledunken.

I enden av hallen med fiskerelatert utstyr, var det et akvarium med rovfisk hvor de hadde foredrag og viste mye forskjellig utstyr.

akvarium gjedde

Etter en rundtur eller to i hallen og en prat med Henriksen, Haga, Skjerve og Schauerud i Villmarksbutikken, ble det også shopping. Rune kjøpte seg ny fiskevekt med målebånd og temperaturmåler, og begge endte vi opp med spekepølse.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *