Ferie 2022, del 2

Onsdag 13. juli

Rune tok en fiskeøkt på morgenen som resulterte i et par brunørreter.

Da det ikke var ledig hytte lenger måtte vi finne oss ny bopel. Vi fikk napp på Tellesbø fiskecamp, hvor valget falt på denne perlen…

Tellesbø fiskecamp

Her var det ikke plass til å tømme bilen, så kun det viktigste ble tatt ut. Sengene hadde gode tykke madrasser, noe som er uvanlig i så små utleiehytter.

Vi kjøpte oss et døgnkort til på Honnstad og Mogstad fiskevald og tilbragte ettermiddagen og starten på kvelden ved elva. Intet resultat. Resten av kvelden holdt vi til i den fine grillbua på Tellesbø.

Grillbu med sitteplasser og bålpanne ved elva

Her ble det inntatt nydelig grillmat og godt drikke, og vi fikk hyggelig besøk av Bjørg utpå kvelden.

Torsdag 14. juli

Torsdagen startet med regn og vind så vi tok formiddagskaffen hos Bjørnsrud. Kaffetrakteren på hytta var nok ikke tømt og rengjort siste måneden, og den hadde fått sin helt egne flora, så den fristet ikke å bruke.

Rune kjøpte seg et fiskekort på Tellesbø og skulle prøve lykken utenfor campingen, mens Marius gjorde klar mat og tente opp grillen. Så hoier Rune og der sitter den.

Laks 4,9 kg

Fiskeren var fornøyd, mens håveren måtte av med skoa og brette opp kortbuksa og ut i den kalde elva. Første gangen Marius har håvet fisk i sokkelesten.

Da fisken var fotografert, bløgget, pakket og fryst hadde grillen nesten brent ut, så vi måtte fylle på med mer kull, men det ble da god mat på oss også denne kvelden.

Dagens grilltallerken

Fredag 15. juli

Nok en gang var det tid for å pakke bilen og vaske seg ut av ei hytte. Turen gikk nå videre til Magnillen camping hvor vi har leid hytte for 1 uke.

Hytta på Magnillen camping

Dagen gikk med til skravling hos familien Nyhuus, vasking av tøy og Tour de France på tv/pc. Utpå kvelden fikk vi lov til å være med Joacim og Odin ut i båt for å fiske. Sypike, sei og lange ble halt opp, men ingen var store nok til å bli med til land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *