Værforandring fryder

Endelig ble det litt forandring i været. Godt for oss og godt for fisket. Men først litt om noen små turer tidligere i uken.

Tok en liten tur opp på Stråtjern en formiddag. Det var ikke noe fint syn som møtte meg der oppe…

Bokser, flasker, plast, bleier og herreundertøy som vokser i trær var det jeg så på den ene plassen. At folk bruker naturen liker jeg, men dette er å misbruke naturen. Skjerpings folkens!!!

Et par dager senere tok jeg turen til Vikka og handikapbrygga der oppe. Fint vær og en liten bris. Så noen store abborer som svømte rundt brygga, men de viste ingen interesse for marken jeg prøvde å tilby. Heldigvis var det et par litt lenger ute i sjøen som var sultne.

Abbor på Vikka

I går, søndag, ringte Kim(Vestlund) meg og lurte på om jeg hadde mark, noe jeg kunne bekrefte. Han lurte da på om jeg ville være med en tur på Kvernsjøen, ettersom yr.no meldte at det var slutt på regnet. Vel oppe viste det seg at dette ikke stemte. Det regnet det meste av kvelden, og både fisken og knotten beit ivrig hele kvelden.

Fisken var bitevillig

Det var mye bitevillig fisk, og vi fikk også noen fine fisker. Den største ørreten var 300 gram, og vi fikk et par på ca 250 gram.

Abbor 800 gram

Den største abboren fikk Kim og den veide 800 gram, mens den største jeg fikk var 380 gram. Til sammen fikk vi 20 abbor og 6 ørret før vi lot knotten vinne over oss.

Litt våte, med kløe i ørene og fornøyde med fangsten reiste vi hjem i 22-tida.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *