Fine ørreter

Ny tur til det lille tjernet i dag. Det var ingen andre der da vi kom opp litt før kl. 8. Boret oss hull og satte oss ned, og etter 10 sekunder er det et skikkelig napp. Får den ikke med opp, men tenker at her skal det bli bra med fisk i dag. Det ble det ikke, men du verden så mange hull vi boret. Får nok støle armer og skuldre i morgen.

Ørret 230 gram

Rune fikk en pen ørret på 230 gram og noen abbor, men jeg sleit lenge før jeg fikk en liten abbor. Etter hvert kom det flere familier på isen, og til slutt var det 17 personer med smått og stort på putten.

Mange som koste seg på/ved isen

Vi borer og borer, og flytter oss rundt på isen før vi til slutt ender der vi startet. Der beit det endelig noe med litt trøkk i.

Ørret 540 gram

Fikk opp en ørret på over halvkiloen, og dagen var redda selv om jeg bare fikk en ørret og en abbor. Rune fikk en ørret og åtte abbor.

Nok en fin tur i vårsola er over, men vi tenker det blir en tur i morgen og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *