Store muligheter i Drøbak

Da vi reiste til Drøbak for å fiske i dag, visste vi at det var store muligheter for at noen andre også kunne ha samme ideen. Helt riktig, for da vi ankom Drøbak gjestehavn kl. 07.30 var det allerede 15 østeuropeere på moloen og flytebrygga. Vi klemte oss inn på brygga og agnet med makrell og reke. Makrellen ville ingen ha, men reka småbeit det på hele tiden, selv om vi ikke klarte å få dem opp. Joda, Rune fikk opp en småsei som fikk svømme videre.

Rune prøvde etter hvert en stang med liten krok og rekebit. Dette funket bra, og han klarte å hale i land hele 5 bergnebb. Denne var kjærkommen da dette er ny art for året.

Marius fikk bare 2 østeuropeere på kroken.(selvfølgelig deres skyld…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *