På Skrukkelisjøens is.

Det kan av og til føles meningsløst å stå opp tidlig når man endelig har fri, men ikke i dag. Litt over klokka 8 reiser vi opp til Hurdal og Skrukkelisjøen. -9 grader, vindstille og helt klart vær når vi tusler ut på isen.

Målet for dagen var egentlig å få årets første ørret, men det nærmeste vi kom var en Rune hadde oppe i hullet, men som snudde da den kjente den kalde vinterlufta. Så da får vi være fornøyd med å få en del åbbår. Rune fikk som vanlig flest(12 stk) og Marius fikk 4. Det ble en kjempedag på isen, hvor solen også varmet.

En kommentar til «På Skrukkelisjøens is.»

  1. Spennende. Har sjøl aldri fått anna enn øbbør på Skrukklisjø´n, men nå er det jammen 7 år sia jeg sist fiska der så…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *