Laksefestivalen 2016

Torsdag hadde vi bare halv arbeidsdag, før vi var hjemom og kastet inn i bilen. Så strake vegen opp Østerdalen(mye vegarbeid og lysregulering), over Kvikne, ned fra Berkåk til Orkla som vi fulgte forbi Meldal og til Storås. Så over til Rindalen og ned langs Surna til Brekkøya camping, hvor vi har leid hytte for helga. Her lå også flere kjente så det blei en liten hilserunde torsdag kveld.

Fredag var vi rundt og så på elva, innom kulturhuset for påmelding til fiskekonkurransen og trekning av startsted.

bruKonkurransen startet ikke før kl. 19 så det ble god tid til å stirre i elv og å gå rundt i spenning.

Så nærmet klokka seg start og vi reiste rundt til de forskjellige startstedene for siste finpuss. Bang! Startskuddet gikk og det var bare å begynne. Etter 20 minutter hørte vi over radioen at det allerede var 5 fisker på krok. Skremmende, da konkurransen ville bli stoppet hvis 10 fisker ble tatt(noe som ikke har skjedd før). 2 av disse fiskene ble mistet.

Men, etter 3 timer og 20 minutter cirka, ble det stoppet da 11 fisker var landet.

vinner (2)Vinner av konkurransen, og 30000 kroner rikere, ble Morten Hansen. Han tok denne fine laksen på 9,6kg i Kleivhølen.

jobVår venn Jan Ove Bjørnsrud fikk 5. plass med laks rett under 5 kg. Rune og Marius fikk ingen fisk, men vi feiret som om vi hadde det….

Lørdag hadde vi fiskekort på Honnstad og Mogstad, men ingen av oss fikk noe der heller.

sone4Oppsummering av helga:

Negativt:

  • Bare vinneren fikk premier(det kunne godt vært noe til alle som fikk fisk)
  • Hytta vi leide kostet 930 kr døgnet (noe som er litt mye for ei dårlig utstyrt hytte som har svikt og knirk i gulvet, nok varmtvann til en halv dusj, mange spiker og lignende som ikke er banket inn o.s.v.)

 

Positivt:

  • Mange hyggelige folk, mye sosialt.
  • Fin elv og mye fisk i elva.
  • Morsom konkurranse!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *