Fløyfisk i slottet

Etter anbefaling av vår venn, Stian Sørgård, reiste vi på andre siden av fjorden for Drøbak. Til Slottet, eller i hvert fall i nærheten. Ned gjennom et digert grustak og ut ved en liten havn med molo. Rigga oss til der ute i en orntli’ sur høstvind.

s1

Først prøvde vi oss med reker(kjøpt av pengene vi skrapte inn på markedsdag på Bøn i går). Noen små napp, men ingenting som ville være med opp på land. Så prøvde vi med makrell men den var det ingen som ville ha. Helt dødt!

Da var det bare å ta frem vår gode, gamle venn meitemarken. Med den på kroken nappet det med en gang. Først en liten torsk, så fire fløyfisk, noe jeg (undertegnede) aldri har fått før.

s2s3

Dette er også en nykommer på årets artsliste som nå er kommet opp i 30 arter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *