Honsjøen

Torsdag ettermiddag ble turen satt til Honsjøen på Nordåsen. Været var en fin høstdag verdig.

 h1h2  

Helt vindstille og sol fra skyfri himmel. Småvak rundt oss i alle retninger. Dessverre var marken vår av den typen som kunne trengt munn til munn opplivning. Uansett var det fint å være ute blant bær og folk. Etter oss kom det nemlig 6 biler med folk som skulle fiske og plukke bær. Vi fikk også bevis på at Norges jeger og fiskeforbunds 1 nøkkel – 100 båter blir brukt. Det var nemlig noen som dro ut med den båten som ligger der oppe.

Ellers er tyttebæra fin nå.

h3

Fisk blei det lite med på den halvråtne marken, men Rune fikk lurt en pen åbbår opp til fotografering.

h4

Til slutt tømte vi ut kaffen og så marken. Var vel mellom 50 og 70 mark som ble helt ut i vannkanten. Ikke en eneste som rørte seg, ikke engang kyta var interessert. Men marken har holdt i to måneder så vi klager ikke….

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *