Laksetur

Da var det på tide med en Laksetur til Drammenselva. Dette har blitt en fast tur i begynnelsen av Juli. Vi reiste fra Sagmoen Fredag ved 16 tiden. Plukket først opp Johnny og Oddvar før vi kjørte videre og plukket opp Arne på Jessheim. Timmer’n kjørte selv. På vei mot Hokksund dro vi innom Tranby og hentet mark som vi skulle bruke både i helga og resten av ferien. Stoppet på Hokksund Camping og hentet fiskekort og nøkkel til hytta.

mathyttagutta2

Vi innlosjerte oss og gjorde oss klare til 48 timer fiske som begynte kl 21. Vi passet på å få i oss litt væske da det skulle være varmt hele helga.

gutta

Ca 2030 var vi klare til å ro ut på Midskjæret. Vi fisket utover kvelden og natta. Jeg og Arne reiste inn for å få oss litt søvn 0130, mens Timmer’n kom litt senere. Johnny og Oddvar fisket hele natta uten resultat.

drdr1dr2

Jeg kom ut igjen ved 7 tida, ved 2 tida måtte Johnny og Oddvar inn å ta seg en powernapp.

roing

Så ved 4 tida ble det endelig litt action da det beit på flua mi.

rl2 Denne veide 9 kg. Er en herlig følelse å få den opp på land. Laksen hadde ett sår etter en Niøye.

Senere hadde Arne ett høgg, men den røyk sena hans. Senere hadde Johnny også ett høgg. Noe mere skjedde ikke denne dagen. Alle tok kvelden etter hvert for å starte tidlig neste morgen.

trtf

Vi dro tidlig ut igjen på Søndag, men ikke no skjedde før det høgg på flua mi igjen ved halv ett tida. Fikk også denne opp på land.. Denne veide 8,9 kg.

rl1Senere hadde Johnny på en stor laks som bare dro ut sena, før den etterhvert slapp kroken. Skulle gjerne ha sett hvor stor den var. Vi hadde en kjempehelg, spesielt jeg hadde det. Takker Johnny Høgli, Tim renè Høgli, Oddvar Frank og Arne Berntsen for en knallfin helg. Gleder meg allerede til neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *