Mjøsa

Endelig var det tid for første turen med båten til Rune i år. Reiste oppover til Viken i lettskyet vær, men før båten var våt, stakk sola frem og der blei den resten av dagen. Vi ble utsatt for «grilling» hele dagen. I tillegg var det helt vindstille.

m2

Turen gikk først nedover langs Skreifjella der kapteinen har hatt hellet med seg tidligere år. Først når vi svinger ut fra land med sikte på andre siden sitter den første på djupriggen. En bitteliten ørret. Så kjører vi tvers over uten at det skjer noe mer. På østsiden legger vi kursen nordover og det napper til slutt på djupriggen igjen. Denne gangen er det en ørret på 43cm. Så sikter vi over fjorden igjen og midt utpå napper det igjen på dypet.

MØ

Den siste målte 48cm. Alle tok på 12-15 meter og ble sluppet tilbake i sjøen, for på Mjøsa er grensen 50cm. Så reiser vi tilbake og tar opp båten, slik at vi rekker å komme oss vekk før konserten/festen starter på Viken. I bilen på vei hjem konstaterer vi at rødfargen dekker oss på armer og i nakken. Samma det vel, farge er farge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *