Men været var bra….

Fiskekompisene tok en ny tur til Rakketjern i kveld i strålende vær. Hadde bare så vidt kastet ut før det beit for «Ludvik». Her blir det nok en bra kveld tenkte nok flere av oss. Nei, den satt ikke. Synd, men været var bra.

gv

Myggen har virkelig meldt sin ankomst i skauen. Det var bare å kline seg inn med Tjære(Nordic summer). Eneste som virkelig virker. Da får det ikke hjelpe at man lukter som nytjærede telefonstolper. Fisken hoppa og spratt rundt oss, noen riktig store også. Hjalp ikke oss. Duppene lå rolig som var de limt fast. Men været var bra.

Rune fisket opp en ørekyte så vi i hvert fall får en ny art på lista, men ellers var det dødt. Nesten så vi gir opp. Rune går litt lenger sør for å prøve.

Til slutt strammer sena til «Ludvik» seg og duppen begynner å «gå».

ab

En åbbår og en ørekyte, det ble det hele i kveld, men været var bra.

ml2

«Ludvik» i motlys, beviset på at været var bra…….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *