Første Mjøsatur

Da var det klart for første Mjøsatur i år. Ble med som matros hos Cato Pettersen for å være med på Mjøsa ørretfestival. Vi reiste oppover ved 17 tida og båten var klar på vannet ved 19 tida.

Reiste utover for å starte på utsida av Helgøya. Det blåste en del og bølgene ble større hvor lenger ut vi kjørte. Bestemte oss for å sette ut litt tidligere en planlagt. Så flere måker stupe ned i vannet, ett tegn på at det var mye krøkle der. Ble litt for mye bølger så vi snudde og kjørte oss innover igjen.

Fikk beskjed på tlf at det var flere som fikk fisk i båten. noen store og flere små. (minste mål på ørret i konken var 55cm). Vi merket ingen ting. Sulten begynte å kjennes så da var det på tide med litt kokkelering i båten.

Ved halv 12 tida fikk vi beskjed om at Johnny med Matros Oddvar hadde fått en kjempeørret.

jh

Denne ble veid inn til 10,43 kg. Denne holdt i massevis til å bli Dreggemester. Gratulerer Vi fortsatte utover natten uten å få noen. Hadde ett utras. Ved 0530 tida så bestemte vi oss for å få opp utstyr og reise inn. Da vi sveide opp stanga på dypriggen så satt det en liten ørret der. Lurer på hvor lenge den hadde sittet på. Ble ingen godkjente fisk på oss, men vi kommer sterkere tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *