Liten tur i solskinnet

Tok en tur aleine i dag ettersom jeg hadde tid og været var helt knall. Gradestokken viste -4,5 grader da jeg kom opp i Skrukkelia, men det var helt vindstille så sola varmet godt.

Knallvær i Skrukkelia

Boret to hull med en gang. I det ene hadde jeg markutsett, og det andre slapp jeg mormyshkaen med maggot ned i. Så ringte Rune, og mens jeg snakket med han beit det. Ble nok litt mye med telefon og pilkestikke samtidig. Fisken mista jeg, og i tillegg knakk jeg strammeskruen på pilkestikka.

Gikk over til en annen stikke med lokkemeite og fikk opp en abbor med en gang. En annen mann kom ut på isen og slo av en prat. Mens jeg konverserte med han fikk jeg en abbor til.

Abbor i sola

Lagde 3-4 hull til, men fikk ingenting. Gikk tilbake til første hullet hvor jeg klarte å få opp 3 små abbor til. Markutsettet var det ingen som ville ha. Marken sprellet like fint da jeg pakket og reiste hjem.

Blir kanskje en ny tur i kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *