Stonefly Isfiskekonkurranse

Fiskekompisene reiste i dag over til Hadeland, for å være med på Stonefly Sportsfiske sin isfiskekonkurranse på Jarenvannet. Konkurransen var flyttet fra saga på Gran i sørenden, til Jaren stasjon i nordenden på grunn av isforholdene. Spilte ingen rolle for oss, for vi er jo ikke kjent noen av stedene.

Utsikten fra startstedet.

Forholdene var helt supre. Sol, vindstille, snøfritt og tjukk fin is. Jakka måtte av mens vi satt i solveggen og ventet på starten.

Til sammen var det drøyt 100 fiskere som deltok i konkurransen.

Klargjøring før utmarsj.

Utmarsjen var klokken 10.30 og fisketiden var fra kl. 11.00 til kl.15.00. Vi strenet på skrå over isen til andre siden, der vi skulle prøve i ei vik med litt siv. Tok ikke lang tid før det nappet, og det fortsatte det med stort sett hele dagen. Dessverre var det stort sett småmort, og den var vanskelig å kroke og få med opp på isen.

Klar til start.

Til tross for noen abbor og en del småmort havnet vi langt ned på resultatlistene, med henholdsvis 950 gram(Rune) og 770 gram(Marius). Vi hadde likevel noen bak oss på listene. Premieutdeling og avslutning ble avholdt i Stonefly sine lokaler på Gran. Vi fikk som ventet ingen premie….

En stor takk til arrangørene Stonefly Sportsfiske for et flott arrangement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *