Stråtjern

Etter gårsdagens foredrag ble man litt inspirert til å ta en tur ut. Måtte reise aleine da Rune jobbet. I dag gikk turen oppover gamle Hadelandsveg til Stråtjern.

Lite spor og tungt å gå utover isen, så jeg ble ganske varm i sola. Det første stedet jeg boret hull var det for grunt. Gikk 10-15 meter lenger ut og prøvde igjen. Isen besto av 4 lag is med sørpe mellom, og isboret mitt var akkurat langt nok til å komme igjennom. Måtte stå på knærne for å komme ned.

Det var maks 25 centimeter mellom isen og bunnen av tjernet, men jeg tenkte å gi det en sjanse til jeg hadde drukket opp kakaokoppen.

Et hardt rykk og så dro det av sted.

Ørret på ca 250 gram som kom opp for et bilde, før den fikk svømme ned igjen i hullet. Satt rundt en times tid uten å merke noe mer, men fornøyd med fangsten uansett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *