Foredrag med Lars Nilssen

Torsdag kveld var vi på Bjerke Velhus, der Bjerke Jff inviterte til et foredrag med Lars Nilssen(Lars Nilssen kjent fra Lars og Lars på VGTV, fisketur med Bård og Lars, flere flufiskefilmer og bøker om ørret og fluefiske).

Foredraget var lagt opp etter årstidene, med fluefiske i små vann og tjern i østlandsområdet som hovedtema. Han snakket også en del om fiske i nærområdet, altså at man ikke må opp på de høyeste tinder for å fiske ørret.

Foredragsholder Nilssen er også opptatt av forvaltningen av ørretbestanden i Norge. I den forbindelse har han et nært samarbeid med NINA(Norsk Institutt for Naturforskning) og kan vise til en del vitenskapelige tall bl.a. i forhold til Mjøsørreten.

Arrangøren hadde også ordnet med en liten kiosk og loddtrekning. Ingen av gevinstene tilfalt fiskekompisene denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *