Sol over Mjøsa

Søndag formiddag hektet vi på båten og reiste opp til båtslippen på Viken.

m1

Det blåste litt oppover langs Feiring og vi så det var hvite bølgetopper, så vi var litt spente. Da vi kom frem roet det seg og sjøen lå stille foran oss.

m2

Varmt og godt hele dagen. Djupriggen ble satt med Tasmanian devil i to dybder. I tillegg hadde vi en wobbler og et markdrag høyt i vannet. Kjørte tvers over fjorden og litt opp og ned på andre siden. Ingen utras, ingen stenger som nikket og antydet fisk. Etter en lang stund syntes Rune det var noe som antydet napp på djupet. Helt riktig, der satt det på en ørret på ca. 200gram. Så skjedde det lite, bortsett fra Mjøsas hvite svane som skovlet forbi.

m

Litt senere så vi to ørn. Den ene var nede og hentet seg middag(større enn vi hadde fått). På veg innover igjen sitter det plutselig en på markdraget. Ørret på 400gram og dessverre for liten. Det var hele dagens beholdning etter ca. 6 timer på vannet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *