Oslo internasjonale fiskefestival

Tok toget innover til hovedstaden for å se på dette fenomenet. 1000 fiskere langs kaier og flytebrygger på Aker brygge og festningskaia. Innimellom luksusbåter i millionklassen, og skulder ved skulder med mer og mindre fiskekyndige mennesker lystne på hovedpremien på 100.000 kroner. Detta kunne bli underholdende. Men det må sies at det gikk bemerkelsesverdig bra. Noe kluss selvfølgelig, og noen fikk jo på en lystbåt eller to på sluken.

offoff1

Det var tett med både fiskere og skuelystne, og en og annen liten fisk kom også opp på land, ble veid av kontrollører fra NJFF og sluppet pent tilbake.

Gøy å se at det var en fin blanding mellom kjønnene, og mellom gammel og ung.

off2

Konkurransen og 100.000 kroner ble vunnet av han som fikk den største fisken, en torsk på 1,46kg.

Etter turen på brygga gikk vi en runde på markedsområdet før vi satte kursen mot Karl Johan. Vi måtte jo leske strupene i det fine varme sommerværet. Så var det 17-toget nordover mot hjemlige trakter.

off3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *