Stonefly isfiskekonkurranse 2022

I dag var det igjen tid for den årlige isfiskekonkurransen på Jarenvannet, som arrangeres av Stonefly Sportsfiske. Cato måtte melde forfall pga. sykdom, så det ble bare Rune og Marius i år.

Utmarsj kl.10.30

Det var 153 deltagere som marsjerte ut på isen kl.10,30 for å finne seg plassen de virkelig hadde trua på. Selve konkurransen startet kl.11.00 så det var bare å vente tålmodig på starthornet.

Litt OL på telefon før startsignalet lød

Starten gikk og vi fikk opp noen abborer hver. Optimistisk start. Etter det var det bare mort å få. Kl. 13 ble det helt dødt, og de neste 2 timene frem til fiskeslutt fikk Rune 3 eller 4 mort og Marius 1(ca 10 gram). Heldigvis holdt været seg bra det meste av dagen. I tillegg ble vi intervjuet av avisen Hadeland, men dessverre ble dette lagt bak betalingsmur.

Sol på Hadeland

Innveiingen viste at Rune hadde klart å få opp 1530 gram og Marius 510 gram. Ingen premie på noen av oss selv om Rune bare var noen gram unna. Samlet ble det tatt opp over 151 kg fisk i løpet av konkurransen.

En fin dag og et fint arrangement ble avsluttet med en litt kald premieutdeling. Så det var godt å sette seg i bilen hjem ved halv-femtida. Takk til Stonefly for nok en godt gjennomført konkurranse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *