Abboren biter

I dag ble det en liten tur alene til skogs. Reiste til et lite tjern jeg ikke har vært i på flere år. Tror ikke så mange andre har vært der heller, for stiene var helt gjengrodd og vanskelig å finne.

Idyll

Det var veldig varmt å sitte der, og jeg angret på at jeg ikke hadde med nok drikke. Fisken bet ikke den første tiden, selv om jeg så et og annet vak.

Etter en drøy time kom et tynt slør av skyer foran solen, og da begynte det å bite. Etter flere bom på tilslaget, fant jeg ut at her var det tålmodighet som tingen. Abboren måtte få et minutt til å bestemme seg før man gjorde tilslag, og selv da var det ikke alle som ble med opp.

Abbor

5 abborer fikk jeg opp, før solen igjen begynte å steike, og fisken sluttet å bite. Pakket sammen og gikk den varme og slitsomme vegen tilbake til bilen. Neste gang blir det nok med en flaske saft i sekken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *