Ferie 2021, del 1

Tirsdag 13. juli

Marius kom til Rune ca kl 0700. Vi tok en kaffe og begynte å pakke inn i bilen.

0805 var vi ferdig pakket og startet reisen mot vest. Etter noen timer havnet vi i Sogndal. Vi tok en titt på den kjente(dyre) Årøyelva.

Her var det ingen som fisket, og det så ut som det var litt dårlig vedlikeholdt. Mulig elva er stengt for fiske.

Hadde fått tips av en kompis (Thomas Høgseth) om at vi måtte ta en tur til ett lite sted som heter Solvorn og hilse på fruen hans som var der på ferie.

Solvorn var ett lite idyllisk sted som det var verdt å besøke. Ida(fruen) kom og tok imot oss og fortalte litt om stedet.

Solvorn

Etter en liten time der var det på tide å finne en hytte å overnatte i. Fant til slutt en hytte på Kvamshaug.

Her ville di ha penga cash i hånda

Onsdag 14. juli

Vi satte oss i bilen klokka 0900 og bestemte oss for å reise mot Florø. Hadde en liten pitstopp i Førde for å kjøpe inn litt «fløte» til kaffen. Det viste seg at i Florø var det ikke noen hytter ledig, så vi måtte bare kjøre videre. Vi valgte da å reise mot Nordfjordeid. Fant en fin plass noen kilometer opp i bakken (Nesjatun camping).

Utsikt mot Norges dypeste innsjø, Hornindalsvannet

Torsdag 15. juli

Reiste videre rundt kl 10. Bestemte oss for at i dag måtte vi finne ett sted hvor vi kunne få lufta fiskestanga. Vi endte opp i Ørsta camping., hvor vi fikk en fin og billig hytte.

Tok med oss stenger og reiste til en nedlagt fergekai. Vinden var litt voldsom så det ble med 4 stk små lyr.

Ørstaelva er en fin lakseelv, men pga diverse så var dessverre elva stengt for fiske.

Fredag 16. juli

Våknet opp tidlig til en vakker soloppgang.

Vi hadde veldig god tid i dag da dagens etappe bare var på 20 minutter. Drakk kaffe og så sola stå opp flere ganger over fjelltoppene. Dro å handla inn litt proviant og satte kursen mot Sæbø.

Kom til Sæbø en par timer før hytta var klar. Vi så litt på Bondalselva som det var litt lite vann i, men håper det kommer litt nedbør slik at vi kanskje kan prøve denne elva. Tok en tur bort til Strands bakeri og kjøpte oss en wienerstang, denne har vi pratet om i flere år. (Norges beste)

Reiste ut til Hustadneset fjordhytter hvor vi har booket oss inn for ei uke. Her prøvde Rune stanga litt mens sjefen vasket ut forrige leietager. Rune fikk opp 6 lyr og 10 makrell før hytta var klar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *