Kald morgen på Hurdalsjøen

Vi møttes på plassen ved Tangensvingen for felles utmarsj kl. 08.40, Cato «kytefiskern», Rune og undertegnende. Bilene viste -13/-14 grader da vi gikk ut. Heldigvis vindstille.

Hurdalsjøen i -13 grader

Vi boret flere hull og prøvde oss utover uten at så mye hendte. Først ute på 12 meters dybde drar Rune opp et par abbor. Cato både får og mister noen litt lenger ut, og Marius får til slutt opp en litt lenger inn.

Tåka la seg tjukt over sørenden av sjøen og sola slapp aldri til, den bare så vi nordafor oss. En bitteliten trekk fra sør gjorde at det ble småkjølig på isen og vi pakket sammen etter drøye to timer.

Til sammen ble det 6 abbor i vektklasse 100-560 gram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *