Hurum

I dag tok vi turen ut til Hurum for å prøve å få en fløyfisk, eller noen flyndrer.

Sørover fra Hurum

Slik skulle det ikke gå. Vi kjørte først ned til «muren», men der var det så mye folk at vi snudde og kjørte ned til båthavna i grustaket. Vinden var frisk, men det var sol midt i fleisen og godt og varmt. Noen fisk småbeit også. Det var mest torsk i lillebrorstørrelsen. Rune fikk også opp en knurr.

Knurr

Etter hvert kom det flere fiskere ut på moloen der også. En kar fisket rett bortenfor oss, og det vi antar var hans barn og bedre halvdel holdt ham med selskap. Han fikk ei lita flyndre, og så kom det et større plask. Det var dama hans som falt i vannet, og ga oss dagens underholdning.

Flere småtorsk beit på, og ble sluppet tilbake før Rune klarer å få inn ei ulke.

Ulke

Vi pakket sammen, godt fornøyde med to nye arter for året, selv om det ikke var de artene vi hadde tenkt. Men, det kommer forhåpentligvis flere sjanser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *