Ikke helt vår helg

Det startet egentlig helt greit torsdag, med en liten tur i et lite tjern i skogen. Lite vind og strålende sommervær. Mye fisk som vaket, men ganske dårlig «bett». Til slutt endte Rune opp med 2 ørret og 4 abbor, mens Marius nøyde seg med et napp. Vi fisket ved siden av hverandre med akkurat samme oppsett.

Fredag blåste det mye så da droppet vi fisking, men lørdag meldte yr.no bare 1-2 sekundmeter vind i Skrukkelia. Vi reiste opp men ble fort klar over at yr hadde lurt oss. Der var det nok 5-6 m/s så duppene lignet små motorbåter. Det ble mest tauing av vassgras og vannliljeblader, men vi fikk opp noen små ørret og abbor. Grillet sammen med Svein Erik og Lise Marit Larsen før vi reiste hjem.

Lørdag reiste vi til Krafttjern for å prøve lykken. Kort tid etter at vi hadde kastet ut kom det to biler med barn og voksne som hadde siktet seg inn samme plass. De startet å rulle ut underlag, blåse opp paddleboards, dra frem vannleker og badetøy, uten først å spørre om det var greit å dele den lille åpningen. Ikke engang hilse på oss gjorde de før de tok seg til rette.

Vi reiste videre til Høversjøen, og der var det ikke lenge vi fikk fisket om gangen, for der var det kanoer, kajakker og SUP-boards som skulle ut og inn forbi oss. Noen mer drevne enn andre, så vi fikk litt underholdning. Et godt voksent par, med lite erfaring i kano, vippet rundt mindre enn 2 meter fra land.

Vi kunne tatt bilde mens de lå og plasket rett utenfor oss, men vi valgte å vente til de var på god avstand. 3 abbor hver fikk vi blant folk og flytegjenstander.

Ikke vår beste fiskehelg dette her, men vi har sittet fast mye i gress, vannliljer, trær og til og med våre egne stenger. Vi har mistet noen dupper og fluer og oppheng, men vi har også kost oss ute i finværet med grilling, underholdning og litt fisking.

Værmeldingen for neste uke sier at det nok blir noen muligheter da også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *