Skjærtorsdag

Nok en gang gikk turen til Skrukkelisjøen, for der visste vi at isen fortsatt var bra. Knallvær fra morgenen av med sol og vindstille. Fisken småbeit litt også, så dette var en god dag. Cato «kytefiskern» Pettersen kom også en tur, og han tok bra med abbor på kort tid. Anbefaler å følge hans blogg og youtube-kanal.

Småabbor fra Hurdal

Cato måtte reise ned igjen, da han hadde andre plikter, men vi bestemte oss for å sitte litt lenger selv om vinden hadde tiltatt. «OI!» og «NEI!!!» hørtes plutselig fra Rune. Han hadde hatt på noe større som nappet av sena hans. Ca 5 minutter senere var det jeg som utbrøt et «OI!».

Fornøyd mann

Opp av hullet kom, med Runes hjelp, en stor abbor på 880 gram, noe som registreres som ny rekord for undertegnede.

Abbor 880 gram

Etter 4 og en halv time på isen pakket vi sammen. Vi måtte si oss fornøyde etter at vi to hadde fått opp 40 abbor. Vi håper å rekke flere turer før isen forsvinner.

En kommentar til «Skjærtorsdag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *