Lørdagstur

Skrukkelisjøen ble igjen besøkt denne lørdagsmorgenen. -3 grader, sol fra skyfri himmel og totalt vindstille møtte oss da vi gikk ut på isen. Boret flere hull, satte utsett med mark og satte oss ned med maggot.

Markutsett

Ikke tegn til liv. Vi boret flere hull, og forsøkte oss både dypere og grunnere, uten å finne det helt store bettet. Vinden økte og det ble etter hvert ganske surt. Noen smånapp, og litt ringling i bjella på utsettet ble det etter hvert.

Abbor

Til slutt endte vi med 1 liten ørret og 6 abbor. Den største var på småpene 270 gram, men den slapp ut igjen før vi tenkte på tid hos fotografen.

Ettersom vinden ble surere og surere, satte vi oss i bilen og fortærte matpakka på vei hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *