Rekordår?

Sol fra skyfri himmel, vindstille og -7 grader var forholdene da vi kom opp til Skrukkelisjøen klokken 07.50. En bil hadde kommet før oss, og vi så det satt en oppe ved øya. Selv gikk vi nedover et stykke i dag.

Herlige forhold i Hurdal

En sur trekk økte utover dagen i takt med at temperaturen steg. Rune fikk noen abbor her og der, mens Marius ikke kjente et eneste napp i løpet av de første tre timene. En ørret finner også vegen til Runes agn.

Da vi begynte å tenke på å pakke sammen fikk plutselig Marius 3 abbor på rappen. En på markutsett, en på mormyshka og en på lokkemeite.

Da ble det en halvtime til for å prøve å få flere, men den gang ei. Til slutt hadde Rune fått 1 ørret og 11 abbor og Marius 3 abbor. Vinden hadde også blitt så sur at vi satte oss i bilen og tok matpakka på vegen hjem.

Tror kanskje det blir rekordår for pilking, for vi så mange på isen og på parkeringsplassen var det 7 biler i tillegg til oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *