Folksomt…

I dag tok jeg turen alene til samme sted vi skrev om på lørdag. Kanskje dumt at vi skriver hvor vi har vært, for i dag var det plutselig folksomt på den lille putten.

Da jeg kom opp var det 4 grader, vindstille og sol. Det var ingen på isen, så her var det bare å velge seg en plass. Satte ut et markutsett, og satte meg ned med mormyshka og maggot. Skjedde ingenting de første 40 minuttene, men så beit det et par ganger. På tredje forsøk satt det på en liten ørret.

Liten mørk ørret

Den fikk friheten tilbake etter en rask fotomodelljobb. Så ble det helt dødt igjen. Etter en stund gikk jeg over på andre siden av tjernet, og der fikk jeg en abbor ganske umiddelbart, før det igjen ble helt stille. Tenkte at det var på tide med mat, så jeg begynte å jafse i meg av medsmurte brødskiver. Da beit det flere ganger, og brødskiva havnet flere ganger på isen. Det hjalp ingenting. Jeg fikk ingen av de som beit.

Etter at de siste smulene av brødblingsen, som hadde blitt dyppet i sørpa, var fortært beit det igjen. Denne gangen satt den.

Abbor

Ved 12 tiden kom det to pilkere til ut på isen, og 10 minutter etter kom det to til. Så hadde jeg et kjempenapp på en liten balansepilk uten å klare å kroke den. Etter dette kjente jeg ikke mer. Det kom enda en til ut på isen, så da var vi 6 stykker som pilket på den lille putten midt på dagen en onsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *