Bulder og brak

Turen gikk i dag til Skrukkelisjøen. Stedet ble valgt etter værvarselet på YR.no. Det var nemlig stedet hvor det var meldt minst vind, og det stemte bra, for det var vindstille da vi kom opp i morgenskumringen.

Isen bar preg av at det hadde vært overvann i noen dager, men dette hadde frosset så man slapp å vasse ut på isen. Men isen buldret og braket og spraket, både høyt og mye, så man skvatt til og hjertet gjorde et ekstra slag innimellom. Det buldret til tider så høyt at det var ekko i åsene rundt, men det var ingen fare for isen var over 20 cm tykk. Bråket ga seg helt i det sola krøyp frem over åskammen.

Det var varierende bitevilje på isen i dag. Rune dro opp en og annen smååbbor, mens hos Marius var det lenge helt stille, før han plutselig dro 5 stykker i løpet av kort tid. Så ble det helt stille igjen.

5 åbbår

Utpå formiddagen begynte den sure trekken å komme, så da pakket vi og reiste hjem. Fornøyde var vi med fin tur og til sammen 17 abbor i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *