F… skjæra!

Nå tror jeg vi vet hvordan uttrykket startet.

Under ti minutter etter avreise smeller det midt i frontruta. Det var den f…s skjæra som traff oss. Ingen skade i ruta heldigvis.

Vi reiste ned til muren i Hurum, men der var det allerede fullt, så vi måtte gjennom grustaket og ut på moloen nedenfor. Der var det bare en annen, så det var god plass til oss. En liten stund. Før vi hadde kommet i gang, kom det en og stilte seg 2 meter bortenfor Rune, og det kom 2 til som stilte seg 3 meter ovenfor meg. Da ble det trangt, men det gikk bra.

Været var fint og det beit hele tiden.

Været over Drøbak

Lettskyet, fin temperatur og kun en liten trekk. Etter hvert sprakk det mer og mer opp, og sola fikk slippe til.

All småbitingen viste seg å være små torsk og hvitting, som var meget sultne. Etter å ha fått opp en 12-15 stykker, fant vi ut at vi skulle reise videre for å se etter nye fiskeplasser.

Etter å ha sjekket ut en del brygger og kaier, tok vi ferga over Svelviksundet.

Ferga over Svelviksundet

Fikk nesten litt feriefølelse og lyst på svele på denne 3-minutters turen.

Vi sjekket også ut mulige fiskeplasser på Svelviksiden før vi reiste videre. Til slutt fant vi ut at vi måtte prøve noen kast til, og vrengte inn på en rasteplass. Gikk ut på svabergene rett nedenfor.

Svaberg i Drammensfjorden

Det så ganske idyllisk ut, men det var søppel overalt rundt rasteplassen og ned på svabergene. I tillegg var det grunt utover der vi satt. Men småfisken var ivrig der også. Satt ikke så lenge her før vi fant ut at vi skulle pakke og reise hjem. Fornøyde uansett da vi ikke hadde hvitting på artslista tidligere i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *