To dager på Vikka

Lørdag 29.juni

Rune var en tur over i Ølensvåg i helga, så jeg dro alene opp til Vikka. Tenkte å prøve den nye fiskebrygga som Bjerke JFF har laget i nordenden. Kastet ut en Bombarda-dupp og en korkdupp. Etter 10 minutter hadde jeg fått en abbor på hver av dem.

Så kom det noen som trengte brygga mer enn meg, så jeg flyttet meg noen hundre meter nedover vestsida av sjøen.

Vikka i flott sommervær

Sola stekte og det var bare en fin bris over vannet. Det vaket og beit hele tiden, men abboren var mer forsiktig her.

Abbor fra Vikka

Det ble 2 abbor på dette stedet også. Etter hvert blåste det opp, og magen sa det var på tide med påfyll, så da pakket jeg og reiste hjem.

Søndag 30.juni

Reiste opp to timer tidligere enn på lørdag. Litt gråere vær, men temperaturen var høy. Da jeg kom opp på parkeringen var det allerede 5 biler der, men det var ingen mennesker på brygga, så jeg gikk dit. Det blåste mer i dag, og vinden kom midt i mot brygga. Været vekslet også fra stekende sol, til litt mer avkjølende regnskurer.

Kjølende regnskur på Vikka

Det beit best hver gang det kom ei lita skur, så da var det bare tåle å bli litt blaut. Varm kaffe hadde jeg også, så det var ingen synd på meg.

Ørret og abbor på fiskebrygga

Til sammen fikk jeg 7 abbor og 1 ørret(320gram) i dag. Så fiskebrygga leverte til terningkast seks. Etter nesten 5 timer med avslapping i skauen reiste jeg hjem til pizza og fotball på tv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *