Stonefly Isfiskekonkurranse på Jarenvannet

En god del mennesker møtte opp på Sagtomta i Gran for å delta på Isfiskekonkurranse på Jarenvannet. Det var Stonefly Sportsfiske som arrangerte eventet, og de hadde også kiosk og utstyrsutsalg på stedet.

Stonefly isfiskekonkurranse på Jarenvannet

Klokka 10.30 var det utmarsj og vi siktet oss inn mot ei vik med litt siv. 11.00 gikk startsignalet og vi boret hull og satte i gang. Første timen beit det jevnt og trutt, og en del abbor og mort ble lagt i posene, men så ble det stille. Meget stille. En og annen minimort, men ellers ingenting.

Det ble boret flere hull og vi flyttet oss frem og tilbake, men det var lite som hjalp. Plutselig får Marius opp ei lita gjedde, noe som kan forklare hvorfor vi ikke fikk annen fisk.(Gjedde var ikke tellende fisk i konkurransen)

Solskinn på Jarenvannet

Det ble etter hvert solskinn og meget varmt og godt på isen. Vi flyttet oss over på andre siden av sjøen og da begynte det å bite igjen. Både abbor og mort ble kastet i posen før sluttsignalet gikk.

Så var det innveiing på sagtomta. Marius hadde 990 gram og Rune 1190 gram. Premieutdeling foregikk en time seinere i Stonefly sine lokaler på Gran. Vinneren hadde 6720 gram, altså var vi langt unna premie. (Vi hadde kommet under midten selv i juniorklassen.)

Som trøst rasket Rune med seg både snelle og isbor som gevinst i loddsalget før vi reiste hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *