Honsjøen

I dag tok jeg en tur til Honsjøen aleine ettersom Rune hadde andre planer. Aleine var jeg dog ikke i skauen, for det var mange andre oppover. Gledelig å se så mange barnefamilier, og fedre med barn på fisketur. I tillegg var det nok en del bær- og sopplukkere rundt omkring.

Det var sol og en liten bris hele dagen, selv om bildet viser en del skyer på himmelen. Insektene holdt seg stort sett på avstand og det gjorde stort sett fisken også. Så kun et lite vak.

Hadde ei stang med dupp, og en stang som fisket rett på bunnen. Det var den på bunnen som gav uttelling. 2 små ørreter som begge ble pent avkroket og sluppet direkte ut igjen. Derfor ble det ikke noe bilde av fisk i dag.Neste gang prøver jeg nok ettermiddag/kveld her oppe og håper det er mer liv i fisken da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *