Drammenselva 6-8 Juli

Fredag dro vi på den årlige turen til Hokksund. Vi kom fram til hytta ved 1830 tida og så med en gang at elva var veldig liten. Ikke ideelt for fiske. men det skulle bli en fin helg allikevel.

Vi gjorde klart utstyret og ventet på at klokka skulle bli 21 så fisket kunne komme i gang.

Vi kom oss ut på skjæret og det tok ikke mange minuttene før en av de andre som fisket der fikk en laks.

Jeg og Oddvar ga oss ca kl 24, mens Johnny og Tom Andre skulle være lenger. Timmer’n kom først kl 0030, Han og Tom Andre holdt ut en liten stund til før de også tok natta. Johnny holdt ut hele natta. det ble tatt 2 laks denne natta, men Johnny var ikke borti noen.

Vi kom oss ut på skjæret igjen ved 8 tida og etter hvert var den en som hadde på en laks, men den slapp dessverre etter noen minutter.

Resten av dagen skjedde det ikke mye. Varmen og den lille vannstanden for ta litt av skylda. Noen hvilte litt, mens andre badet.

Så endelig ved halv sju tida beit det på stanga mi. Var en fin fight hvor laksen ikke ville ut av strømmen, men etter ca 10 min fikk jeg den inn og Timmer’n kunne håve en fin laks på 6,6 kg.

Etter å ha slappet av litt med noe godt drikke. så tok jeg ett kast til. Det beit på med det samme, den dro ut 30 meter  og så røyk sena. Var nok dessverre en skade på sena. Sånt skjer.

Etter dette skjedde det ikke noe mer denne kvelden eller hele søndagen.

Dette var en knallfin tur med mye varme og lite vann.

Takk for turen: Johnny, Oddvar, Tom Andre og Timmer’n

 

 

En kommentar til «Drammenselva 6-8 Juli»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *