Skjærtorsdag i Skrukkelia

Da vi reiste oppover 08.00 var det fremdeles ganske kaldt, men det var knallvær og nesten vindstille så det gikk greit uten hansker. Det var mange som benyttet den fine dagen, og på det meste kunne man telle 22 personer og en hund på isen.

Litt utpå formiddagen kom Svein Erik også, og vi koste oss med pølsebål ute på isen.

Fisken var ikke mest bitevillig, men til sammen fikk vi opp 1 ørret og 9 abbor.

På et markutsett hadde vi festet en WaterWolf som filmet ned mot kroken. Da vi kom hjem og fikk sett gjennom opptakene, så vi en 5-6 abbor som svømte forbi uten å vise noen større interesse for agnet. Vi skal prøve å legge ut noe undervannsfilm ved senere anledninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *