Ferie del 4

Mandag 17. juli

Møkkavær!!! Vi sto opp til striregn og kuling.

Det fristet bare til litt balkongfiske på formiddagen. Her ble det både hvitting og lyr.

Tok en tur inn til Fillan for å handle, før vi spiste lunsj. Så måtte vi bare reise ut en tur med båten. Håpet, og ønsket at det hadde roet seg litt utpå sjøen, men der tok vi feil. Vi klarte uansett å lande et par langer, lyr, flere hvitting, lusuer, noen knurr og en torsk før vi reiste inn og lagde oss middag.

Og selvfølgelig dertil egnet tilbehør som kan skimtes øverst i bildet. Resten av kvelden tilbragte vi foran pc’n, med «norske redneks» og dårlig amerikansk komedie.

Tirsdag 18. juli

Været var ikke bedre i dag. Derfor har det bare vært balkong-/bryggefiske i dag. På formiddagen fikk Rune både hvitting og torsk, før vi tok en snartur på den lokale Jokerbutikken.

På efta’n gikk vi ned på betongbrygga med noen pils og fiskestenger. Rune fikk først opp et par svartkutlinger, før han landet en bergnebb.

 

 

 

 

 

 

 

Så var det tilbake for innspurten i «Tour de France» og en bedre middag. Rune går etter middag ut på balkongen og sjekker stanga si, og der sitter det jammen på ei skrubbe. Det betyr to nye arter på årets artsliste.

Tidlig til sengs for å prøve å få noe ut av dagen i morgen da det er meldt bra vær og lite vind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *