Rakkertjern i kveld også

Rett etter jobb reiste vi(Rune, Svein Erik og Marius) oppover til Rakkertjern igjen. Dette er et av våre favorittsteder å fiske, ikke fordi vi alltid får så mye fisk, men fordi det er fint  å sitte der. I dag fikk vi også bra med fisk.

Rune fikk som vanlig flest og størst. Denne veide 1,2kg og fikk etter fotografering gå tilbake til sine artsfrender i vannet. Til sammen fikk vi 12 ørret i kveld,  fra 150gram og opp til 1,2kg, og de største fikk leve videre. 5 fisker ble med hjem til middagsmat.

Det var nydelig vær, varmt og godt, liten bris så myggen holdt seg unna, altså helt perfekt. Og det var godt å se og høre at det var mange andre som også satte pris på en så fin kveld i skogen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *