På Skrukkelisjøens is.

Det kan av og til føles meningsløst å stå opp tidlig når man endelig har fri, men ikke i dag. Litt over klokka 8 reiser vi opp til Hurdal og Skrukkelisjøen. -9 grader, vindstille og helt klart vær når vi tusler ut på isen.

Målet for dagen var egentlig å få årets første ørret, men det nærmeste vi kom var en Rune hadde oppe i hullet, men som snudde da den kjente den kalde vinterlufta. Så da får vi være fornøyd med å få en del åbbår. Rune fikk som vanlig flest(12 stk) og Marius fikk 4. Det ble en kjempedag på isen, hvor solen også varmet.

1 kommentar til «På Skrukkelisjøens is.»

  1. Spennende. Har sjøl aldri fått anna enn øbbør på Skrukklisjø´n, men nå er det jammen 7 år sia jeg sist fiska der så…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *