Snømåking i Skrukkelia

Tok i dag turen opp til Skrukkelisjøen i Hurdal. Der var det mye snø, men heldigvis hadde vi vært smarte nok til å ta med oss snøskuffe. Først måtte vi vasse i mye løssnø ut på vannet. Skal fortelle dere at fiskekompisene holdt varmen utover i løssnøen og senere med snøskuffing for å finne isen. Tjukk fin is og cirka 0 grader, overskyet men helt vindstille.

pilkgrå

Etter kort tid napper Marius opp to åbbår, før det blir helt stille. Rune går etter hvert over på andre siden og lager seg noen hull. Der drar han opp tre på rappen, samtidig tar Marius en til i samme hull som de første. Så blir det helt stille igjen. Rune kommer tilbake til midten av isen og får en åbbår der også. Kim kommer oppover for å gjøre et forsøk han også. Tid for lunsj.

bålisBål på isen og grilling av pølser. Rett etter matpausa får vi hver vår åbbår opp på isen. Så sjekkes markutsettet og der sitter det jammen en ørret. Til sammen får vi opp 9 åbbår og 1 ørret i dag. Et helt greit resultat når fisken ikke er i det veldig bitevillige hjørnet.

fisks

Kim hadde dessverre ikke lykka i dag, og det ble verken fisk eller napp, men bedre lykke neste gang. Blir sikkert ikke lenge til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *