Rakkertjern

Reiste opp til Rakkertjenn ved 10 tida i dag for årets siste tur dit. Stakk innom og tok med «ludvik» for å lufte han litt. Det var lite vind og vi så litt fisk som vaka. Så vi kasta ut duppene og helte kaffe i koppene og venta på at fisken skulle bite.

rs

Tok ikke lange tida før den første ørreten var på land. En fin ørret på drøye 300 gram.

ørrettre

En liten stund senere fikk jeg en litt mindre ørret til. Så vi tenkte at dette skulle bli en dag med masse fisk. Slik ble det nok ikke nei. Etterhvert tok vi fram primusen og lagde oss litt pølser og bacon. Godt med litt mat i skogen også.

bacon

Ludvik fikk tilslutt en en fin abbor og Marius en ørret på rundt 200 gr. Ved halv 3 tida begynte det å regne litt så vi begynte å pakke sammen for å reise hjem.

Dette har vært en fin tur, som alle turene vi har hatt til Rakkertjenn i år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *