Kosetur

Lørdag reiste vi nedover til Drøbak igjen. Forskjellen er at nå hadde vi leid oss et rom for natten. Eller snarere en liten hytte.

d3

Dette stedet leide vi hagen til Wendy(som er skotsk) og Arne. Det ligger 150meter fra torget, så det var kort veg til det meste.

Været var knall, sol og varmt. Massevis av folk overalt da vi tok oss en tur ned til sentrum. I sentrum rotet jeg meg inn på sjokolademakeriet, hvor jeg fikk herlig smaksprøve av den driftige og hyggelige damen som driver stedet. Anbefaler alle å ta en tur innom.

Vi måtte jo prøve å fiske litt også, så vi fant oss en halvråtten brygge hvor vi bestemte oss for å slenge ut noen ferske reker vi kjøpte på havna. Fikk ikke fiskestanga ut av bilen engang før vepsen tok meg. Første vepsestikk i år satt i armen.

d4d2

Rune lurte opp en kutling som var så stor at han ikke fikk med hele fisken på bildet.

Senere ble det vandring rundt i byen og middag med tilhørende dessert.

d5

På kvelden gikk vi innom håndverksbakeriet for å se om de hadde noen wienerbrød. De hadde hatt en god dag, slik at alle hyller var tomme. I en kurv på disken lå tre croissanter og en bolle. Eieren ga oss hver vår croissant da han ikke hadde noe annet til salgs. 100meter ned i gaten, etter at jeg hadde rukket 2 biter av bakverket, kom en måke med bakholdsangrep og nappet resten ut av hånda mi.

Søndag stod vi tidlig opp og ryddet med oss sakene våre. Ned på gjestebrygga ved 7-tida. Den var allerede full av østeuropeere, men vi fikk da lurt oss til en plass. Fisket i noen få timer uten noe stort hell. 1 liten torsk, 1 liten sei og en bergnebb var alt vi fikk.

Turen ble avsluttet med et par timer på Minnesund med bare en åbbår på fangstlista.

Selv om fangsten ikke var stort å skryte av i helga, og vepsen og måka ikke var enig med meg, må vi bare være fornøyd med været, hyggelige folk i Drøbak og en flott utsikt.

d1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *