NM Trolling

Da er NM i trolling over for i år. Ble med som matros på båten til Cato ‘kytefiskern’ Pettersen. NM i år var en C & R konkurranse hvor fisken skulle måles og tas bilde av og sendes på mail eller mms til arrangøren. Dette fungerte suverent, eneste jeg savner fra tidligere NM er spenningen ved innveiing hvor man ser fisken som ble veid. I år så man fisken som var meldt inn på en tv skjerm hvis man sto rett foran scena. vi som sto litt på siden så ingen ting. Kjørte opp til Viken II lørdag kl 11 for å sette ut båten sammen med Per og Rune. Der var det allerede flere som hadde ankommet. noen hadde vært der en par dager for litt prøvefiske.

båtbåt1

Så satte vi oss i bilen og kjørte opp til Gjøvik hvor det var påmelding. Totalt ble det påmeldt ca 130 båter.

båt2

Etter skippermøte kjørte vi ned til Viken II og dro utpå kl 1730. konkurransen varte til søndag kl 0930. Vi kjørte sørover og satte ut ved «skytterhuset».

båt3 Vi hadde hørt at det skulle være mye agnfisk i dette området, som viste seg tydelig på ekkoloddet.

båt4

Tok ikke så lang tid før vi hørte snellehyl. Den første var ei gjedde på 5,7kg dessverre da det bare er ørret som teller (minstemål på ørreten var 54 cm). fikk også en for liten ørret og en gjedde som beit av sena. Etter drøyt 3 timer satte vi på pølsevannet. mens vannet kokte opp hørte vi hyl i snella igjen. Endelig fikk vi opp en tellende fisk.

Etter dette ble det helt dødt for oss, bare en par lugg i sena resten av kvelden og natta. Vi kjørte inn 0830 og tok opp båten før vi kjørte opp til gjøvik igjen for premie utdeling. ørreten vi fikk holdt til en 30 plass.

Her poserer de beste i fra konkurransen. Vi kommer sterkere tilbake neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *