Bjelleklang, bjelleklang…

I dag, lørdag 21.februar, på tur til «søta bror» for å kjøpe flesk og tobakk, fant i ut at det var meldt bra temperatur og lite vind til kvelds, noe som resulterte i en ny tur til Minnesund. Først shoppe ferdig, så innom Heidi og Johnny på Haganäset camping for en kaffekopp og for å låne hodelykt(grunnen forklart i forrige blogginnlegg). Så bar det hjem for å rydde vekk flesket, skifte, pakke sekken, ta med stenger og så bar det mot rennende vann i Mjøsas sørende. Rakk til og med frem før det blei mørkt. Vi prøvde oss fra østsiden av stryket i dag.

2

Ganske pent under jernbanebrua i solnedgang.

Så var det bare å få kastet ut makrellagnet(kjøpt på Meny Kongsvinger), feste varselbjeller på stengene og finne frem trekoppene og fylle dem med kaffi.

4

Like etter at mørket tok over begynte det å bjelle på to stenger samtidig og jammen satt det ikke en på hver av dem. Lakene var sultne i kveld og sluttresultatet ble 4 fisk. Den største på 950 gram. Ingen rekordfisker, men det var en fin kveld under brua. Gradestokken viste et par minusgrader og det var nær vindstille.

6Lake 950gram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *